ROTTDER İZMİR KUPASI YARIŞMA

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ ,

08.04.2018 tarihinde ROTTDER İZMİR KUPASI ' nı gerçekleştirdik.Yarışmaya 62 köpek kayıt yapmış olup , 46 köpek fiilen katılmıştır. Yarışmanın hakemliğini Sirbistan!dan Sn İvan Ristovic yapmıştır.Kendisine göstermiş olduğu ilgi ve özveriden dolayı teşekkür ederiz.Yarışma Falabella Restorant - Güzelbahçe adresinde gerçekleşmiş olup , bu alanı bizim kullanımıza veren Sn Ozan Belkıs ve Ekibine çok teşekkür ederiz.Yarışmamızın Sponsorluğunu HM Dağıtım ve Hayvancılık firması sahibi Sn Haktan Çevik yapmıştır.Bizlere vermiş olduğu mama ve kupa desteği için kendisine çok teşekkü ederiz.

Yarışmaya ülkemizin değişik illerinden katılan değerli katılımcı arkadaşlara çok teşekkür ederiz.Çok keyifli bir gün ve yarışma organizasyonu oldu.

13 Mayıs 2018 tarihinde Ankara ilinde gerçekleştireceğimiz yarışmada görüşmek üzere. Umarım katılımlarda artık 100 lü rakamları görürüz.Bunun için desteğinizi ve katılımlarınızı bekliyoruz.

Dereceye giren tüm katılımcıları tebrik ederiz.

Rottweiler Irk Derneği